PRIMEȘTI ÎNAPOI ÎN PUNCTE 5% DIN VALOAREA FIECĂREI COMENZI

Conversion Rate: 100,00 lei = 100Puncte

Magazin

  • Magazin

Afișare

Produse

Top seller

Preț

97,00 lei

Total

97,00 lei

Cilindrii Montessori sunt un material pedagogic extraordinar nu doar pentru adepții metodologiei Montessori. O jucărie colorată, din lemn masiv, ce atrage și încurajează copiii să compare, organizeze, măsoare și potrivească piesele. Este un material pentru diferențierea vizuală a mărimilor și ajută la dezvoltarea percepției și inteligenței. Manevrarea corectă a cilindrilor - prinderea cu trei degete - pregătește copilul pentru scris.

Setul conține 4 suporturi din lemn, fiecare având câte 5 cilindri diferiți. Setul poate fi de asemenea folosit pentru învățarea culorilor, sortarea în funcție de culori, greutate, mărime, sau sortare folosind două criterii simultan, pe măsură ce copilul crește.

Te invităm să vezi cum s-au descurcat alți copii cu acest material aici și aici. Le mulțumim celor de la Prichindeii pentru comandă și pentru review.

Completată cu patru șuruburi-fluture, aceasta este o presă ușor de folosit pentru uscarea frunzelor și a florilor. Presa are un design plăcut, autentic, și este foarte practică. Uitați de presarea florilor între paginile cărților, prin care de multe ori paginile se deteriorează prin impregnarea cu sucul plantelor! Acest dispozitiv elegant și practic dispune de numeroase spații de presare între cartonașele speciale ținute laolaltă între coperțile de lemn cu șuruburi încorporate. Presa de flori poate sta lejer la vedere în camera copilului, fiind un element care inspiră calm, ordine, delicatețe și atenție pentru detalii.

Dacă vrei să vezi cum au folosit alți copii această presă de flori, te invităm aici. Le mulțumim celor de la Kinder Trips pentru review!

Top seller
Premiat

Preț

93,00 lei

Total

93,00 lei

Această carte cartonată în culori vii este special concepută pentru a atrage bebelușii – cu ilustrații simple, puternic contrastante, cu zone tactile de pipăit, trasee pe care degețelele să le traseze, clapete de ridicat și melodii de pornit. Fiecare pagină are o scenă festivă diferită de explorat, precum un patinoar alunecos și sclipitor, un superb pom de Crăciun și pui de animale așteptând în pătuțuri să apară Moș Crăciun. Copiii pot asculta o melodie de Crăciun diferită la fiecare pagină prin apăsarea butoanelor mari de pe panoul acustic.

Acest set de cadou fermecător include mult iubita carte de pipăit „Acesta nu e renul meu...” și un ren de pluș adorabil. În carte veți întâlni cinci reni, cu urechi catifelate, cu gâturi pufoase și nasuri roșii și strălucitoare, și un ren de pluș de alintat pentru cei mici în timp ce ascultă povestea. Vă așteaptă momente haioase și pline de încântare în această carte simplă pentru copii mici!

Bebelușii vor adora să se uite la imaginile vivide din această carte încântătoare și să vadă cum, mișcând părțile glisante, pomul de Crăciun strălucește în lumini multicolore, cineva se ascunde în casa de turtă dulce, iar Moșul alunecă în jos pe horn. Sunt multe de discutat pe fiecare pagină, și de asemenea trasee tactile și perforații de descoperit. Clapetele foarte ușor de glisat fac cartea distractivă și accesibilă chiar și pentru copiii cei mai mici.

Circuitul cu bile este o jucărie încântătoare, care îi va fascina pe copii datorită sunetelor produse de bilele din sticlă. Este un produs de calitate, din lemn, care are atașate „aripioare” colorate, de mărimi diferite și care produc sunete diferite. Pentru și mai multă distracție, puteți folosi simultan toate cele 3 bile care vin în pachet.

Acest puzzle conţine o mare surpriză...! Ridica piesele cu animale desenate, aşază-le înapoi şi vei auzi sunetul produs de acel animal!
Puzzle-ul stimulează dezvoltarea capacităţii de a potrivi piese şi dezvoltarea coordonării mână-ochi.
Dimensiuni: 300 x 225 x 33 mm
Jucăria este destinată copiilor cu vârsta peste 18 luni.

Pentru cei ce dau semne că sunt pasionați de matematică, acest set conține 40 de piese laminate, din lemn, magnetice, desenate și pictate multicolor. În pachet găsim: câte trei piese din fiecare cifră, de la 0 la 9; câte două piese din fiecare semn de calcul, pentru a putea realiza adunări, scăderi, înmulțiri și împărțiri; două semne de egal. Piesele pot fi depozitate în cutia de lemn în care sunt livrate și pot fi atașate oricărei suprafețe magnetice, care poate fi folosită astfel ca o tablă de calcul. O excelentă metodă de a învăța matematica prin joacă.

Cine poate construi cel mai înalt turn? Atunci când sunt așezate în ordinea corectă, cuburile din carton rezistent formează și un puzzle cu un băiețel înalt. Setul conține 6 cuburi în care intră 6 animăluțe: câinele, pisica, țestoasa, veverița, peștele și papagalul. O jucărie foarte interesantă pentru copii mici care poate fi utilizată în multe moduri diferite – de exemplu pentru crearea unui turn, a unui orășel, a unui spital de animale sau a unei pensiuni zoo și multe altele.

Vârsta recomandată: 2,5 - 5 ani.

Un joc de cooperare în care trebuie să duci toate animăluţele la adăpost în iglu. Partenerii de joc învaţă să se joace împreună şi să câştige conlucrând pentru acelaşi scop.

Jocul conţine: 4 figurine cu animale polare, 3 planşe de joc (planşa start cu copca de pescuit, planşa cu podul de gheata şi planşa cu iglu - destinaţia finală), 6 picioare de pod, 1 zar.

Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM.

Figurina este pictată manual! ATENȚIE: nerecomandat copiilor sub 3 ani, deoarece poate conține părți mici ce pot fi ingerate! Nu lăsați ambalajele jucăriilor/ produselor la îndemâna copiilor. Îndepărtați orice ambalaj al jucăriei/produsului înainte de a da jucăria/ produsul copilului.

Acest mandrill cu o înfățișare interesantă patrulează prin pădurile tropicale africane. Culorile vibrante de pe fața sa sunt utile pentru a atrage femelele. Masculii cu un colorit strident vor fi dominanți în ceată.

  • Denumirea științifică: Mandrillus sphinx
  • Caracteristici: This male Mandrill figure is posed in a mid-walking stance. Its bright colors are on full display and its features – from its distinctive facial ridges to its fur coat, are reproduced in exacting detail.
  • Mărime și Culori:  Această figurină This hand-painted Mandrill figure features a mainly brown coat of fur, with accents of dark brown, light brown, white, and yellow ochre. The hairless areas are painted in reds and blues. The Mandrill is about 3 ¾ inches long and just under 3 inches tall, a little bit bigger than a standard paper sticky note.
  • Mandrilul face parte din colecția Wild Safari® Wildlife.
  • Figurina nu este toxică și nu conține BPA.

Mandrilul este printre cele mai masive maimuțe, cele mai mari exemplare depășind greutatea de 45 kilograme. Mandrilii trăiesc în grupuri mari (numite cete), în pădurile tropicale din Nigeria, Camerun, Gabon, Guineea Ecuatorială și Congo. Specia este clasificată drept "Vulnerabilă" de către Uniunea Internațională pentru Conservarea Naturii, principalele amenințări fiind distrugerea habitatului, despăduririle, precum și vânatul de către oameni.

 

 

Top seller
100% RO

Preț

25,00 lei

Total

25,00 lei

O minunată enciclopedie care ne sfătuiește cum sa ne protejăm mediul înconjurător, lucru care s-a dovedit a fi  fundamental în ultima perioadă. Trebuie să știm că pământul nu are resurse inepuizabile și nu este corect ca noi să îi facem rău. Din cuprins: Plantele și viața pe Pământ / Ce facem cu deșeurile? / Încălzirea globală și efectele ei / Energii reconsumabile / Ce putem face noi pentru sănătatea planetei?

Un puzzle în esență, dar ceva mai complicat și interesant. Un joc de tip Logisteck educațional care antrenează abilitățile motorii, gândirea și logica, precum și coordonarea mână-ochi. Scopul este acela de a plasa toate discurile cu găuri marcate cu diverse culori pe acei piloni care au colorile potrivite. Ceea ce poate fi mult mai ușor de spus decât de făcut. Cele 8 discuri groase de 1 cm sunt fabricate din placaj fin prelucrat. Pilonii colorați pe care trebuie plasate discurile au înălțimi diferite, iar fiecare disc are întotdeauna apertura mai mică decât cel precedent, ceea ce înseamnă că există doar o singură soluție pentru a rezolva jocul.

Formele și culorile vor fi învățate într-un mod jucăuș cu acest cub de potrivire a formelor realizat 100% din lemn certificat FSC®. Capacul cutiei se deschide și se închide foarte ușor. Curioaselor animăluțe din pădure și de pe câmp, desenate pe cutie, le va plăcea să vadă cum se joacă cel mic. Linia de jucării "Move it!" este foarte apreciată datorită utilizării exclusive a lemnului, a faptului că jucăriile sunt intuitive și a aportului educativ în jocul copilului.

Rulează înapoi sania și urmează-l pe Moș Crăciun în zborul său prin cerul înstelat și înghețat al nopții de Ajun de Crăciun pentru a livra cadourile. Scenele colorate cu șine încorporate în pagini îl prezintă pe Moș părăsind satul spiridușilor, zburând peste un oraș agitat, avântându-se peste munții înzăpeziți și aterizând pe acoperișuri pentru a livra cadouri copiilor adormiți. Cartea este realizată din carton dur, rezistent, cu margini rotunjite și spațiu special de păstrare a saniei de jucărie.

O cursă la care vei fi numai ochi și urechi! Micuțele trenuri se azvârlă în jos pe pistă cu un păcănit amuzant. Un joc fascinant pe care micuțul tău va dori să îl repete până înțelege în detaliu ce se întâmplă în această cursă de viteză amețitoare. Copilul va deveni un observator agil în timp record!

Balanță din lemn cu patru greutăți în culorile violet, verde, portocaliu și roșu. Cu acest instrument de măsurare clasic în stilul  „small foot“, micii comercianți își vor dezvolta capacitatea de echilibrare și de a aprecia diverse greutăți. Diverse lucruri, cum ar fi fructele și legumele, pot fi cântărite cu ușurință cu ajutorul acestor cântare de bucătărie elegante. Cu ajutorul contra-greutăților, una roșie și una albastră, balansul poate fi ajustat foarte ușor. Lucrată din lemn masiv cu 4 greutăți viu colorate, balanța cu 4 greutăți de diferite mărimi și alte 2 greutăți mobile pe cele două brațe este un accesoriu șic pentru micii comercianți, încurajând jocurile de rol.

Antrenează atenția copilului tău cu ajutorul unui joc de recunoaștere a culorilor și formelor. Copiii își vor exersa atenția și răbdarea cu ajutorul acestei cutii din lemn și a motivelor de pe plăcuțe și carduri. Fiecare card trebuie să fie inserat în fanta din dreptul simbolului de pe plăcuță. După inserarea cardurilor, capacul cutiei se poate ridica (deschizând cele două încuietori) pentru a le scoate.  Acest set conține imagini cu plante și fructe.

Mini-acordeonul pentru copii este un instrument muzical distractiv care va încânta întreaga familie.

Recomandare de vârstă: 3+ ani.

Dimensiuni produs: 20.0 x 10.0 x 10.0cm

Jucăriile Plan Toys sunt fabricate din lemnul arborelui de cauciuc, printr-un proces de fabricație responsabil față de mediul înconjurător. Sunt jucării ecologice, extrem de rezistente la folosința îndelungată, genul de jucării prietenoase atât cu cel mic cât și cu mediul înconjurător. Inspirația pentru designul jucăriilor pornește de la o atentă cunoaștere a nevoilor fiecărei vârste, jucăriile Plan Toys fiind concepute special pentru dezvoltarea și educarea celor mici.

Copiii se vor bucura văzând mașinuțele cum se mută de-a lungul acestei piste din lemn click-clack. Puneți o mașină în partea de sus a pistei și priviți cum se deplasează pe patru niveluri colorate. Puteți împinge pe rând câte o mașină, sau le puteți conecta în șir, una după alta. Include o pistă de lemn și 4 mini-mașini.

Micuții se vor distra foarte bine privind aceste mașini în drumul lor pe podul zig-zag din lemn! De asemenea, podul este prevazut cu 4 locuri de parcare pentru mașinuțe.

* Jucărie din lemn de bună calitate
 
* Facilitează înțelegerea conceptelor cauză-efect
* Pista de curse cu tematică animată pe mai multe culori
* Include patru mașini și locuri de parcare pentru ele
* Dimensiune: 23,3 x 26 x 8,2 cm
* Recomandată pentru copiii având vârsta de 18 luni+  

Rața Mallard (Anas platyrhynchos): Masculul de rață, foarte ușor de recunoscut datorită capului verde și a ciocului galben, este omniprezent în emisfera nordică, cu o populație probabil mai mare decât a oricarei alte specii de rațe. O rățușcă va deveni un animal de companie extraordinar dacă este adoptată de mică și i se acordă multă atenție!

Prima mea enciclopedie. Insecte îi va introduce pe cei mici în lumea insectelor. Vocabularul de la final vine ca o completare a întregii enciclopedii şi explică unele cuvinte întâlnite de-a lungul celor 48 de pagini. Din cuprins: albina, furnica, greierele, libelula, musca, fluturele, țânțarul, puricele, păduchele, scarabeul, gândacul de Colorado, lăcusta, păianjenul, molia, buburuza, licuriciul, rădașca, ploșnița, curiozități despre insecte, vocabular.

Prima mea enciclopedie - animale domestice, îi va introduce pe cei mici în lumea animalelor din jurul casei. Vor descoperi care este talia unei găini, cu ce se hrănesc iepurașii, ce foloase avem de pe urma calului și multe altele. Vocabularul de la final vine ca o completare a întregii enciclopedii și explică unele cuvinte întâlnite de-a lungul celor 48 de pagini.
Din cuprins: vaca, bivolul, calul, măgarul, porcul, oaia, capra, iepurele, câinele, pisica, găina, rața, gâsca, curcanul, bibilica, prepelița, porumbelul, păunul, curiozități despre animale, vocabular.

Lista de așteptare Te anunțăm noi când produsul va reveni pe stoc, eventual trimitem o bufniță cu o scrisoare. Te rugăm să completezi totuși adresa ta de email, în caz că bufnița se rătăcește.
0
Coșul meu
Coșul este golCoșul meu
Configurează livrarea
Cupon de reducere