Despre noi

Cum s-a născut acest proiect?

Luderio este un proiect de suflet, prin care ne dorim să fim alături de părinții care au intrat în această minunată lume a copilăriei cu certitudinea că a te juca însemnă a învăța, că educația este cel puțin la fel de importantă ca și iubirea necondiționată și că cei mai frumoși ani ai copiilor noștri sunt, de fapt, și ai părinţilor!

 

Pentru că știm cât de importantă este educația timpurie și că cel mai ușor mod de a asimila (noi) informații este atunci când nici nu-ți dai seama de acest proces, când faci lucrurile într-un mod cât mai plăcut și le lași să curgă de la sine, ne propunem ca siteul nostru să fie o valoroasă sursă de inspirație în ceea ce privește alegerea cărților și jucăriilor (pe care le putem numi şi considera chiar materiale educative) de calitate, adecvate vârstei, educative și „fun” în același timp. Veți găsi, de asemenea, numeroase produse de puericultură, de mobilier interior și exterior pentru copii și chiar produse BIO pentru întreaga familie.

 

Ce veți găsi la noi?

În lumea Luderio veți găsi surse de inspirație și produse excepționale, alese special pentru a încuraja şi pentru a-i ajuta pe juniori în proiectele lor, mai mici sau mai mari. Deși cele mai multe materialele propuse îi încurajează pe copii să învețe să devină independenți, să nu uităm că rolul pedagogic și psihologic al părintelui este acela de a fi măcar ocazional alături de copil în procesele de cunoaștere, dezvoltare și asimilare. Așadar, noi, cei de la Luderio, încurajăm și susținem interacțiunea copil – părinte, indiferent de vârstă.

 

Vă invităm să vă bucurați de copiii dvs. și de timpul petrecut împreună, în familie.

Suntem deschiși oricăror sugestii cu privire la materialele de pe site, completarea listei cu alte produse de excepție sau orice alt feedback ați avea pentru noi.