shipped

Livrare gratuită peste 250 lei

return 2

Retur 30 de zile pentru orice produs

paypal 4

Posibilitate de plată prin Paypal

tag

Discount-uri prin puncte Luderio

Modalități de Plată

Pentru toate plățile online (transfer bancar direct, online cu card bancar, Paypal) se aplică o reducere de 5 RON din valoarea comenzii.

Transfer bancar direct

Puteți selecta această metodă de plată dacă dețineți un cont bancar în lei la orice instituție financiar-bancară din România.  Este posibil ca banca dvs. să aplice comisioane bancare tranzacției efectuate. Comanda nu va fi livrată până când fondurile nu vor fi transferate în contul nostru.

 

Detaliile bancare pentru transfer:

IBAN                   RO45INGB0000999901305915

Banca                 ING Bank Romania

Beneficiar          Iacoban Alexandru-Marian PFA

Detalii plată     Comanda nr. xxxx (se va trece nr. comenzii)

Numerar la livrare

Dacă alegeți livrarea produselor prin curier la o adresă desemnată de dumneavoastră, este posibilă plata cash (numerar) la agentul de curierat care vă va înmâna produsele.  Suma datorată de dvs. la curier trebuie să fie aceeași cu cea de pe website-ul nostru în momentul plasării comenzii . Pentru orice neconcordanțe, vă rugăm să ne contactați.

Paypal

Dacă dețineți un cont Paypal, aveți posibilitatea să platiți la rata de conversie BNR prin cel mai mare procesator de plăți din lume. La suma totală de plată se va aplica un cost suplimentar de 3.4% din valoarea comenzii, reprezentând comisionul suplimentar Paypal față de alte metode de plată.

 

Online cu card bancar

Aveși posibilitatea de a efectua plata online, în mod securizat cu cardul dvs. bancar prin procesatorul de plăți Euplatesc.ro. Fără comisioane adiționale și fără riscuri pentru dumneavostră.

error: Conținut protejat! Reproducerea conținutului fără acord se pedepsește conform legilor în vigoare!
Inregistrează-te
Ți-ai uitat parola? Te rugăm să introduci numele de utilizator sau adresa de email. Vei primi pe email un link pentru a crea o nouă parolă.
Datele de pe Luderio rămân pe Luderio!
0