Modalități de Plată

Pentru toate plățile online (transfer bancar direct, online cu card bancar, Paypal) se aplică o reducere de 5 RON din valoarea comenzii.

 

Transfer bancar direct

Puteți selecta această metodă de plată dacă dețineți un cont bancar în lei la orice instituție financiar-bancară din România.  Este posibil ca banca dvs. să aplice comisioane bancare tranzacției efectuate. Comanda nu va fi livrată până când fondurile nu vor fi transferate în contul nostru.

 

Detaliile bancare pentru transfer:

IBAN                   RO45INGB0000999901305915

Banca                 ING Bank Romania

Beneficiar          Iacoban Alexandru-Marian PFA

Detalii plată     Comanda nr. xxxx (se va trece nr. comenzii)

 

Numerar la livrare

Dacă alegeți livrarea produselor prin curier la o adresă desemnată de dumneavoastră, este posibilă plata cash (numerar) la agentul de curierat care vă va înmâna produsele.  Suma datorată de dvs. la curier trebuie să fie aceeași cu cea de pe website-ul nostru în momentul plasării comenzii . Pentru orice neconcordanțe, vă rugăm să ne contactați.

 

Paypal

Dacă dețineți un cont Paypal, aveți posibilitatea să platiți la rata de conversie BNR prin cel mai mare procesator de plăți din lume. La suma totală de plată se va aplica un cost suplimentar de 3.4% din valoarea comenzii, reprezentând comisionul suplimentar Paypal.

 

Card bancar, online

Aveți posibilitatea de a efectua plata online, în mod securizat cu cardul dvs. bancar, prin procesatorul de plăți EuPlătesc. Tranzacția nu presupune comisioane adiționale și nici riscuri pentru dumneavostră.

 

Rate fără dobândă cu card bancar, online

Punem la dispoziția dumneavoastră posibilitatea de a plasa o comandă pe care o veți plăti în mai multe rate bancare, după cum urmează:

  • Alpha Bank: în 2,3, sau 4 rate egale;
  • BCR: în 2,3, sau 4 rate egale;
  • Banca Transilvania: în 2,3, sau 4 rate egale;
  • BRD Finance: în 3 sau 4 rate egale.

Acest serviciu este disponibil prin intermediul procesatorului de plăți online EuPlătesc.ro și presupune efectuarea tranzacției online prin utilizarea unui card bancar.