Termeni și Condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele informații. Continuarea navigării pe site-ul luderio.ro reprezintă citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Ne rezervăm dreptul de a aduce orice fel de modificări site-ului și paginii de termeni și condiții ori de câte ori considerăm necesar și fără o notificare prealabilă.

Site-ul “https://luderio.ro”, denumit în continuare luderio.ro sau Luderio, este proprietatea Iacoban Alexandru Marian PFA – neplătitor de TVA, având următoarele date de identificare: CUI 26567140, Nr. Registrul Comerțului F40/3392/2015, Adresa București Sectorul 1, Strada Argentina, nr. 25, parter, email contact@luderio.ro, telefon 0751 218 808, cont bancar RO45INGB0000999901305915, deschis la ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala Bucureşti.

Tarife și livrare

Toate prețurile produselor sunt valabile în limita stocului disponibil și a campaniei derulate la un moment dat. Luderio.ro va putea desfășura orice campanie promoțională referitor la produsele afișate pe site, promoții ale căror condiții vor fi stabilite în întregime de către luderio.ro. Stocurile de pe site se actualizează automat. Cu toate acestea, uneori pot să apară neconcordanțe între stocul afișat și cel real. Luderio.ro nu își asumă responsabilitatea pentru funcționarea defectuoasă a bazei de date.

Prețurile produselor nu includ și costurile de livrare. Pe teritoriul României, livrarea se va realiza prin curierat rapid. Tarifele de livrare sunt următoarele:

  • Pentru comenzi ce depășesc 350 lei (100 lei în perioada 1-31 Decembrie a fiecărui an), transportul este gratuit (“Livrare gratuită“) în aria de acoperire a firmelor de curierat cu care colaborează Iacoban Alexandru-Marian PFA, pe teritoriul României.
  • Pentru comenzi sub 300 lei ( în perioada 1-31 Decembrie a fiecărui an pragul va fi pentru o valoare mai mică, anunțată pe website):
    • costul standard de livrare (“Livrare prin curier“) este de 16 lei (21 lei în cazul în care se alege plata cu numerar la livrare)
    • costul de livrare în lockere (“Ridicare din locker easybox“) este de 20 lei (25 lei în cazul în care se alege plata prin POS la easybox).
  • În cazul în care localitatea de livrare se află în afara razei de acoperire a firmelor de curierat sau se aplică un tarif mai mare pentru kilometri suplimentari, ne rezervam dreptul de a contacta clienții pentru a îi informa despre consturile suplimentare, care vor fi suportate de către client. Ne rezervăm dreptul de a anula comanda în cazul în care clientul refuză să achite costul suplimentar generat în această situație. Pentru comenzile cu modalitatea de plată “Transfer bancar direct”, clientul are la dispoziție 24 de ore din momentul plasării comenzii pentru a trimite pe adresa contact@luderio.ro dovada plății. Doar după primirea acesteia produsele vor fi predate curierului, în vederea livrării.
  • Pentru livrări în afara României vă rugăm să ne trimiteți un email la contact@luderio.ro.

Drept de retragere

Înainte de expedierea produselor, clienții luderio.ro pot anula oricând comenzile plasate pe site fără niciun cost din partea acestora, contractul încheiat considerându-se încetat de drept la anularea comenzii. Pentru a anula o comandă, vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa contact@luderio.ro. Confirmarea încheierii contractului este transmisa clientului pe email. Abia în acest moment comanda se consideră anulată.

Returnarea produselor

Dacă un produs achiziționat de pe luderio.ro nu vă mulțumește 100%, îl puteți returna în maxim 14 zile. Pentru a vă exercita dreptul de a returna produsele, vă rugăm să completați Formularul de retur, pe care îl găsiți în partea de jos a site-ului (footer), sau să ne trimiteți un email la contact@luderio.ro. Returnarea se va realiza doar după ce veți primi confirmarea că cererea dvs. a fost înregistrată de un operator și că încă vă aflați în perioada în care puteți realiza acest lucru. Dacă sunteți eligibil pentru retur, vă vom rambursa suma plătită de dvs. pentru produsul/ produsele achiziționate, inclusiv costul livrării, după ce produsele au fost primite și verificate, în maxim 30 zile calendaristice de când s-a realizat recepția. Returul se va realiza personal sau prin curier rapid, iar costul aferent va fi suportat de Luderio, doar în cazul în care comanda inițială, mai puțin produsele returnate, nu va scădea sub suma de 300 lei. Vă rugăm să trimiteți produsul/ produsele în ambalajul original. De asemenea, vă rugăm să vă asigurați că produsul/ produsele sunt ambalate corect pentru a fi transportate în siguranță. Orice deteriorare a produsului/ produselor în timpul returului, datorată ambalării necorespunzătoare poate duce la o diminuare a sumei returnate. De asemenea, produsele nu trebuie să aibă semne vizibile de utilizare sau să fie pătate, deteriorate etc.

Din punct de vedere legal nu sunteți obligat să ne precizați motivul returului, însă am aprecia orice feedback pentru a ne îmbunătăți în permanență serviciile.

Returnarea produselor defecte

Nu se poate invoca garanția în condițiile utilizării improprii sau incorecte a produsului. În maxim 24 de ore de la livrarea produsului, în cazul depistării unor probleme de funcționare, clientul trebuie să solicite pe contact@luderio.ro returnarea produsului, specificând că acesta a fost primit defect, altfel vom considera că defectul a survenit ca urmare a unor acțiuni ale clientului (în acest caz nu se poate returna produsul). Returnarea se va putea face numai în ambalajul original nedeteriorat și împreună cu originalele documentelor comenzii respective. În acest caz, clientului i se poate înlocui respectivul produs cu unul identic sau – dacă acest lucru nu este posibil – poate primi înapoi suma plătită pentru acel produs.

Dacă produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat să reclame aceste daune la contact@luderio.ro în maxim 12 ore de la primirea produselor.

 

Conținutul și drepturile de autor

Descrierea produselor și elementele multimedia (poze, video) sunt exemplificative. Uneori se poate întâmpla să existe informații pe luderio.ro care conțin erori de ortografie, inexactități sau omisiuni cu privire la disponibilitate sau la descrierea produselor, prețurilor, promoțiilor și ofertelor. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile oricând, fără o notificare prealabilă și de a anula comenzile care s-au plasat în condițiile unei informații incorecte de pe site. În acest caz, Clientul va fi contactat telefonic sau prin email pentru a -l informa cu privire la statusul comenzii.

Întregul conținut prezent pe luderio.ro este proprietatea Iacoban Alexandru-Marian PFA. Orice încercare de a prelua texte, imagini, butoane, alte elemente de grafică etc. este ilegală.

Nu ne asumăm răspunderea pentru comentariile și raitingurile oferite de utilizatorii luderio.ro, însă ne rezervăm dreptul de a le șterge sau modifica în orice moment, fără înștiințare prealabilă.

Accesul la informațiile conținute pe site-ul luderio.ro oferă utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul în orice altă maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor luderio.ro, fără acordul scris al PFA Iacoban Alexandru-Marian.

 

Datele personale

Luderio.ro va păstra confidențiale toate datele pe care le furnizați. Dezvăluirea datelor personale se va face doar către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau alte verificări legale, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Iacoban Alexandru-Marian Persoană Fizică Autorizată (Luderio) este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 0014127.

Not keeping data: Datele cardului de plată ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumpărătorului nu vor fi accesibile și nici nu vor fi stocate de către luderio.ro, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare a datelor de identificare a cardului, despre a cărei entitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

3D Secure: 3D Secure înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor și vânzărilor în tranzacții sigure pe Internet. Această măsură de siguranță presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plății pe o pagină securizată, unde înregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV/CV2).

 

Limitări ale responsabilității

Luderio.ro își rezervă dreptul de a întârzia sau a anula livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi, cum ar fi impedimente de forță majora, conform uzanțelor legii românești. Luderio.ro nu își asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea efectuării livrării, dar va anunța Clientul și se va încerca să identifice o soluție convenabilă ambelor părți.

Niciuna dintr părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

 

Litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) luderio.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna termenii și condițiile de utilizare prezente în acest document și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și luderio.ro și asociații/ partenerii/ afiliații săi. În cazul unor eventuale conflicte între luderio.ro și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Abonarea la newsletter-ul Luderio.ro

Abonarea la știrile și noutățile site-ului luderio.ro te posibilă doar prin introducerea adresei de email în formularul de newsletter prezent pe site. Trebuie să acceptați Politica de Confidențialitate a site-ului luderio.ro pentru a vă abona. Prin abonare, vă oferiți acordul explicit pentru ca adresa de email completată să fie utilizată doar de către luderio.ro în scopul menționat anterior, de informare a abonaților cu privire la știri, campanii, noutăți și modificări ale Termenilor și Condițiilor de pe site-ul luderio.ro.

Orice nou abonat la newsletterul luderio.ro va primi adresa de email introdusă un cod de voucher de 20 RON, valabil nelimitat, doar pentru singură comandă cu o valoare de minim 100 RON.

Avantaje

Card Cadou

Site-ul luderio.ro pune la dispoziția oricărei persoane fizice sau juridice posibilitatea de a achiziționa Cardul Cadou Luderio, de pe pagina special dedicată Card Cadou. Opțiunile oferite sunt: 50 lei, 100 lei, 200 lei, 250 lei, 500 lei credit, cu plată prin platforma securizată EuPlătesc, prin transfer bancar direct sau prin Paypal. După confirmarea efectuarea plății clientul va primi pe adresa de email un cupon de reducere cu valoarea sumei plătite prin comandarea cardului. Acest cupon va putea fi folosit pentru mai multe comenzi, neexistând obligativitatea de a consuma întregul credit la o singură comandă. În cazul în care clientul plasează o comandă folosind cuponul generat de Cardul Cadou, sub valoarea creditului, el va mai putea folosi cuponul pentru o comandă ulterioară, beneficiind de o reducere suma rămasă anterior din creditul cuponului. În cazul în care clientul plasează o comandă folosind cuponul generat de Cardul Cadou, peste valoarea creditului, clientul va fi nevoit sa plătească diferența dintre valoarea cuponului și valoarea totală a comenzii.

Furnizori de calitate

Produsele de pe site-ul luderio.ro sunt importante de la firme producătoare din Uniunea Europeană, Regatul Unit și Statele Unite, și sunt conforme cu standardele de calitate obligatorii a normelor de siguranță europene. Anumite articole nu sunt recomandate copiilor sub 3 ani, atenționare prevăzută pe pagina de profil a fiecărui produs de pe site-ul luderi-ro în cazul în care este necesar.

 

Vă rugăm să ne contactați pentru orice întrebare sau sugestie la contact@luderio.ro